Mirjam Lammertink speelt piano

Wie ben ik

Ik ben Mirjam Lammertink (1971). Ik ben getrouwd met Michel en ik heb een zoon (Timon, 2006) en een dochter (Anouk, 2009). Ik geniet van het gezinsleven en ik vind het heerlijk dat ik mijn eigen lespraktijk heb, vanuit een aanbouw aan ons huis.

Ik hou van zingen en dansen. Ik speel piano en gitaar. Ik sport (o.a. tennis). Ik schrijf liedjes en ik hou van koken.

Vanaf jonge leeftijd wilde ik zangeres worden. Ik heb in verschillende bandjes gezongen en ik heb mijn eigen trio geleidt, waarvoor ik zelf tekst en muziek schreef. Ik heb jazz-zang gestudeerd aan het conservatorium en veel opgetreden. Ik koos voor de jazz richting omdat ik vrijheid in de muziek zocht. Ook heb ik een pabodiploma. Na de pabo heb ik een aantal jaren lesgegeven op verschillende basisscholen.

Ik vind het fijn om te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Bij Toastmasters oefen ik om de week het 'spreken in het openbaar'. Ook geef ik feedback op andere sprekers. In maart 2020 heb ik mijn opleiding van 4,5 jaar bij ‘Mens en intuïtie’ succesvol afgerond. Een opleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waar ik heb geleerd over spanning, zichtbaarheid, energie en verbinding.

In mijn zangpraktijk heb ik regelmatig les gegeven aan directeuren en managers die mij vertelden 'wat je mij leert kan ik zo goed gebruiken in het bedrijfsleven! Daar zou je meer mee moeten doen.' Ik ben dat gaan doen. Naast zangles geven, ben ik trainingsbureau 'Spreken & Speechen' begonnen. Ik vind het mooi om mijn jarenlange ervaringen met stem, houding, adem en gevoel, te kunnen combineren met al wat ik heb geleerd bij 'Mens en intuïtie'.

Privacy