spreekcoaching Amersfoort

Spreken

Als zangeres/zangdocent heb ik zoveel geleerd over de mens en zijn stem! Denk aan stemgebruik, adem, presenteren, jezelf laten zien, jezelf neerzeten en spanning bij optredens.

Door aansporing van een aantal managers en directeuren, die bij mij op zangles waren, ben ik spreekcoaching en trainingen naast de zanglessen gaan geven. Ze zeiden: ‘Wat ik bij jou leer, kan ik zo goed gebruiken voor mijn werk! Daar zou je meer mee moeten doen!’ Ik ben dit gaan doen. Vol enthousiasme ben ik een opleiding en trainingen gaan volgen ten behoeve van het speechen. Ik ben trainingsbureau Spreken & Speechen begonnen. Daarnaast speech ik zelf regelmatig.

Ik kan je helpen bij je presentatie, speech, spreken in het openbaar en jezelf presenteren. Centraal staat de structuur van je verhaal, je gevoel en je techniek van het spreken.

Het gaat er niet alleen om dat je boodschap overkomt. Belangrijk is ook dat je je goed voelt tijdens een gesprek. Spreken & Speechen staat voor helder en geloofwaardig communiceren en in contact zijn tijdens het spreken.

Wil je spreken in het openbaar trainen, hulp bij spreekangst en jezelf goed neer leren zetten? Kijk dan eens op de website Spreken & Speechen.

Mirjam Lammertink
Locatie Beemster 22, Amersfoort/ Vathorst

Privacy